Postări populare

vineri, 14 ianuarie 2011

TOTUL...

Sunt unele momente cand simti ca nimic nu merge asa cum ai vrea tu.Sunt unele momente in care esti deprimat ca nu ti se intampla si tie ceva bun.Sunt unele momente cand ti-ai dori si tu sa ti se indeplineasca macar o dorinta din sutele de mii.
Dar sunt si momente cand lucrurile astea se implinesc si te bucuri de ele, mai mult decat ti-ai fi inchipuit vreodata.Simti cum si tu esti important.Simti cum lumea te vede mai bun/a si simti cum totul, in sfarsit ti-a revenit tie.
Esti fericit si te simti bine.Esti increzator si te bucuri de viata asa cum n-ai mai facut-o pana acum. Parca in sfarsit totul s-a indeplinit si te poti bucura si tu de toate fericirile vietii.
Simti cum plutesti si simti cum devii mai fericit cu fiecare centimetru urcat.Totul ti se pare mic in comparatie cu tine si devii din ce in ce mai fericit.
In sfarsit simti cum toata lumea te apreciaza si esti mandru ca ai reusit sa atragi privirile celorlalti asupra ta.Te simti in centrul pamantului si ti-e teama totusi sa nu cazi.Nu stii cat o sa dureze gloria ta si faci cat mai multe pentru a o mentine pe linia de plutire.
Dar totusi: nimic nu dureaza o vesnicie.Si cazi la fel de usor cum te-ai si ridicat.Si acum ti se pare totul iar trist si monoton.Nu simti regrete, dar nici lucruri frumoase nu simti.Doar dezgust pentru lumea rea in care traiesti si din care incerci sa scoti ceva mai bun, dar fara reusita.
Tocmai acum cand credeai ca lumea s-a schimbat, te dezamageste cu texte pe care le credeai sterse din comportamentul persoanelor respective.Si totusi speri ca ceva se va schimba o data si o data.Dar deocamdata ramai pe loc si nu vezi decat lumea asta in care traiesti; o lume mult prea egoista si rautacioasa.O lume a carei rautate invinge binele.
Si totusi speri sa ai si tu o data si o data : TOTUL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu