Postări populare

vineri, 24 decembrie 2010

Eu,Tu,El Ea,Noi,Voi,Ei,Ele:x

Eu. Inceptul.
Din prima clipa pana in ultima, va exista mereu Eu. Acelasi Eu, care trece prin viata si acumuleaza diverse trairi/experiente/whatever. Nu poti sa ignori pe.Eu nici macar o clipa din viata, caci fara el am inceta sa fim cine suntem noi. 

Eu, la fiecare moment este suma experientelor trecute.Totul mai mult sau mai putin nou. Vei avea inocenta unui copil. Atunci Eu nu va mai fi. Atunci Eu nu voi mai fi dar voi fi tot Eu.
Tu
Tu ma definesti pe mine. Eu fara tine sunt nimic. Eu sunt o coala goala fara ca tu sa desenezi pe ea. Fie ca vrei sa lasi un soare desenat cu un creion sau poate un curcubeu desupra unor nori proaspat storsi de ploaie pe foaia mea, tot acolo ajungem. Nu mai suporti si vrei sa ma sfasii? Vei ramane intiparit in mintea mea in clipa in care ai apucat hartia si ai tras de cele doua colturi. 
EL,EA                                                                                                                                                                                                                     Diverse grade de relationare duc la diverse grade de acceptare pe foile vietii noastre. Si ei isi vor lasa urmele. Chiar daca vor fi niste umbre indepartate, pierdute printre hartiile aruncate la cos, persoana noastra le va purta mereu in suflet.

Noi – mereu
Punctul a devenit mai mare. El imprejmuieste pe cei apropiati, cei care ne contopim in aceleasi concepte, idei, definitii, credinte, suferinte, dorinte, trairi

Ei sau…poate Ele
Grupul lor care definesc deja un trend. Cand un grup al lor au aceleasi reactii repetitive, ne deranjeaza, si ii catalogam in aceasta sectiune. Nu ne dorim altceva decat sa fie cat mai putini, pentru ca eu te vreau pe tine, si sa ma lase ele in pace. Prea multe, prea la fel. Tu esti altfel. Mereu.
Stii ca nu am pierdut a 4-a dimensiune, timpul. Acesta este la ei si ele. Acel trend, pentru ca trendul este repetarea unui eveniment sa ii zicem, si deja avem T1, T2, …Tn…Dar era mai frumos sa ramana misterios.


Eu,Tu,El Ea,Noi,Voi,Ei,Ele:x


Si tu abia esti la inceput. Poti sa iti dedici timpul sa rationalizezi viata, dar nu te limita la atat. Deoarece, chiar daca ti-ar da impresia de superioritate nu va fi cazul. Vei descopri lucruri noi, dar vei pierde multe altele. Viata ta va fi conturata de latura in care te lasi absorbita. In schimb iti propun sa iesi din cutie din cand in cand. Fii precum un tesseract. Intri si iesi. Privesti de departe rece, si cum prinzi momentul precum un soim plonjezi spre prada si te scufunzi in coplesesti de detaliile vietii, pentru ca apoi sa iesi din nou.

        
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu